FONTOS


 

Jutalmazott a MOL
"A sportvilág számíthat az energiánkra"


"Négy olimpiai arany, hét Európa-bajnoki cím, számtalan ezüst- és bronzérem a MOL Rt. által támogatott sportolók idei mérlege. Tavasszal, a számunkra oly fontos MOLimpiai év megnyitóján azt kívántuk, hogy legyen aranyeső Sydneyben - és a vágyunk beteljesült. Az idei esztendő bebizonyította, hogy a magyar sport , a hazai versenyek támogatása kitűnő befektetés, hiszen a hozamot aranyérmekben tudjuk mérni. Bátran ígérhetjük tehát, hogy a sportvilág a jövőben is számíthat az energiánkra." - mondta Mosonyi György, a társaság vezérigazgatója.


Vereckei Ákosnak (jobbról) Mosonyi György, a MOL vezérigazgatója gratulál

Ezaz idei tapasztalatok alapján mindenképpen helytálló, hiszen csak körül kellett nézni a Gundel étteremben, és a meghívottak látványa önmagáért beszélt. Az ezüstérmes női kajak négyes tagjai: Kovács Katalin, Kőbán Rita, Szabó Szilvia és Viski Erzsébet , valamint edzőjük, Fábiánné Rozsnyói Katalin. A férfiak közül az arany kvartettből Horváth Gábor, Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos és edzőjük, Sári Nándor, az Európa-bajnokságon remekül szerepelt Fehérvári Vince és Hegedűs Róbert, a kenus Kolonics György és mestere, Ludasi Róbert . Az öttusázó Vörös Zsuzsa a székesfehérvári Európa-bajnokságon nyert két aranyának köszönhetően volt jelen. A bajnoki ezüstérmes szolnoki kosárlabdázókat Sitku Ernő képviselte. A technikai sportokat űzők táborából az autós GT-futamokon induló Illés Tamás, a Forma 3-as Baumgartner Zsolt és a műrepülő Veres Zolrtán.

Valamennyienátvehették jól megérdemelt jutalmukat. Volt, aki vásárlási utalványt, volt, aki tárgyjutalmat, míg néhányan olyan chip-kártyát kaptak, amelynek a segítségével "egyszerűbbé" válik a tankolás.

gadácsi, A Színes Sport 2000.12.12.

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  

 
LINKEK