FONTOS


 

Újabb vízisport támogató Szegeden

A Szegedi Vízmű Rt. és a DÉMÁSZ - Szeged Vízisport Egyesület, tegnap ünnepélyes keretek között 2004-ig szóló támogatási szerződést kötött, melynek értelmében a helyi víziközmű szolgáltató cég is segíti az élsportolók és az utánpótlás korú versenyzők nyugodt felkészülését az olimpiai ciklus alatt.

A megállapodást a Szegedi Vízmű Rt. részéről Palkó György vezérigazgató, a DÉMÁSZ-Szeged Vízisport Egyesület képviseletében pedig Vass György elnök szentesítette kézjegyével. Az ünnepségen jelen voltak a sportegyesület kiválóságai - Storcz Botond kétszeres olimpia bajnok és Hegedűs Róbert világ és Európa - bajnok kajakosok, a szintén világ és Európa - bajnok Hüttner Csaba kenus és párosbeli társa, az Európa-bajnok Fürdök Gábor, a jugoszláv színekben tavaly olimpiai negyedik helyezett - magyar válogatottságra pályázó - Natasa Janic, és nem utolsó sorban, a múlt hónapban sporttörténelmi értékű világbajnoki címet nyerő Haller Ákos evezős is. Igazoltan maradt távol a világ és Európa-bajnok kajakos Fehérvári Vince, aki az év végéig Japánban készül, ahol szakmai tudásával és tapasztalatával a helyi versenyzőket is segíti.

Az idei világversenyeken kiemelkedő eredményeket elért sportolók bővelkednek a különböző élménybeszámolókra és dedikálásokra szóló meghívásokban, melynek örömmel eleget is tesznek, ám Sári Nándor tanítványainak a szokottnál korábban, már szeptember 24-én jelentkezniük kell a csepeli vízitelepen, hogy elkezdjék a jövő évi felkészülést.

MKKSZ 2001.09.21.

Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  
  Híd-ünnep 2001.06.23

 
LINKEK