FONTOS


 

Készségesen fogadták
Dónusz bemutatkozott
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: (válfi) , Nemzeti Sport 2000.01.11
--------------------------------------------------------------------------------

Dónusz Éva hétfőn reggel bement a szövetségbe, ismerkedett az új körülményekkel, értekezleten vett részt, papírhalmokat vizsgált át. Vagyis az olimpiai és világbajnok a visszavonulást követően -- szakmai összekötőként -- elkezdte új munkáját. Becsülettel állta a sarat, még késő délután sem tűnt fáradtnak. Hiába, a sportolói múlt.

-- Közeleg az olimpia, de az utolsó évet nem vállaltam el. A Honvédban edző nélkül, megfogyatkozott csapattal már nem ment. Nehéz döntés volt, de mindent mérlegelve a befejezés mellett kellett határoznom -- mondta Dónusz.

A szövetségben egyre több a munka, kellett az új ember, Dónusz jó megoldásnak tűnt. "Nem az embernek kerestünk faladatot, hanem a feladathoz megfelelő embert" -- mondta Angyal Zoltán szövetségi kapitány. A megfelelő személy Dónusz Éva lett, aki sportolóként tagja volt az elnökségnek, tehát korábban már nyert némi betekintést a testület életébe. Egyelőre három hónapig szól a szerződése. Hogy meghosszabítják-e, az Dónuszon nem múlik, mert rengeteg, sokrétű feladata lesz, és már most látszik rajta, hogy tetszik neki az új munkája.
Kőbán Rita
KAJAK-KENU

KÉPEK

  

 
LINKEK

  női kajak négyes