FONTOS


 








Orbán Sándor lesz Molnár Zoltán utódja a Népstadion élén

Orbán Sándor veszi át az április 1-jétől MOB-igazgató Molnár Zoltán eddigi feladatait a Sportfólió Kht.-ben - közölte az ifjúsági és sportminiszter szokásos pénteki sajtótájékoztatóján.

Deutsch Tamás kijelentette: Molnár kiváló munkát végzett a Népstadion és Intézményei élén, s neki eszébe sem jutott megválni tőle. "Másrészről viszont, személyében a legmegfelelőbb MOB-igazgatót találták meg" - fogalmazott. Molnár január 1-jétől a Sportfólió Kht. egyik ügyvezető igazgató-helyettese volt, csakúgy, mint Orbán Sándor, akinek így a jövőben bővül a tevékenységi köre.

Molnár Zoltán huszonhét év után távozik a Népstadionból, április 1-jétől a MOB igazgatója lesz. Deutsch jelezte, hogy konzultált a Népstadiont működtető Sportfólió Kht. vezetőivel, és velük egyetértésben eldöntötte: Molnár Zoltán a jövőben tanácsadóként lesz közreműködője a legnagyobb hazai sportlétesítmény irányításának.

Az FVM vagyonkezelésében lévő állami tulajdonú sportlétesítmények kezelői jogának átvételéről a sportminiszter kijelentette: a két tárca között azután született megállapodás, hogy az FVM megváltoztatta korábbi álláspontját. "Az FTC egyébként jól jár a döntéssel, az ISM ugyanis jobb gazdája lesz az intézményeknek, mint az FVM" - mondta Deutsch.

[origo], 2001.03.30.

ATHÉN.2004

LINKEK

  ATHÉN.2004