FONTOS


 








Deutsch - Pataki találkozó

A hivatalos látogatáson az Egyesült Államokban tartózkodó Deutsch Tamás ifjúsági és sportminiszter hétfőn New York állam fővárosában, Albanyben találkozott George Patakival, az állam kormányzójával, és jelezte neki: a 2012-es nyári olimpiai játékok rendezési jogának megszerzését nem csupán New York tervezi, hanem Budapest is azon dolgozik, hogy a pályázók között lehessen.

Mint a miniszter az MTI-nek elmondta, a kormányzó örömét fejezte ki a magyar főváros erre vonatkozó elképzelései fölött.

Deutsch Tamás az Albanyben tett látogatás előtt New Yorkban találkozott Kenneth Podzivával, a város sportügyi főpolgármester-helyettesével. Helyi idő szerint hétfő este a New Brunswick-i magyar közösségi házban a budapesti kormány ifjúságpolitikájáról tartott előadást.

A miniszter kedden New Yorkban találkozik az ESPN sporttelevízió vezetőivel, továbbá Jerry Cammaratával, New York város ifjúsági ügyekkel foglalkozó főpolgármester-helyettesével, az amerikai országos jégkorong-liga és az országos kosárlabda-szövetség vezetőivel, valamint amerikai magyar cserkészekkel.

Sporthírek 2001.05.15.

ATHÉN.2004

LINKEK

  ATHÉN.2004