FONTOS


 

Edzésmentes lillafüredi hétvége
Tárgyilagos vágyálom

Lillafüreden múlatja az időt a hét végén Balogh Gábor. Afféle kedélyes láblógatás szerepel olimpiai ezüstérmes öttusázónk pogramjában. Igaz, megérdemli a pihenőt, s ezt nem csupán ő, de edzői is nyugodt szívvel mondhatják. Kemény, egy hónapos felkészülésen vett részt, most jöhet a lazítás.

Sydney után, az olimpikonokkal márt járt ott egy kis nosztalgiavonatozással egybekötött túrán. A szálloda vezetői meghívták, s most tudott egy kis időt szakítani erre.
- A barátnőmmel megyek Lillafüredre - mondja Balogh Gábor.
- Nem csupán a táj szépségeit fogjuk élvezni, nekem még akad egy kis tanulnivalóm. Kezdődik a vizsgaidőszak a Vállalkozási Akadémián, ott is helyt kell állnom. Szerencsére, hétfőn csak délután lesz edzésem, így kényelmesen hazaérünk.

A jövő hét végén zsúfoltabb lesz a programja. Kezdődik a Westel Világkupa-verseny, ahol szeretne minél jobb helyezést elérni. Néhány hete még elég gyengécskén ment neki a vívás, azóta megtalálta az elveszett fonalat.
- Számomra nagyon fontos ez a verseny. S nem csupán a hazai pálya miatt. Elvileg biztos a helyem az Eb- és a vb-csapatban, de nem akarom, hogy csupán szubjektív szempontok döntsenek ma a válogatásnál. Szóval jó lenne dobogóra kerülni!

(jk), A színes Sport 2001.05.05

ÖTTUSA

KÉPEK

 

 
LINKEK

   Balogh Gábor