FONTOS


 

Tavaly meg sem hívták a díjkiosztóra
Félholdas csúszda

Rengeteget csúszdázik a barátnőjével a törökországi Antalyában nyaraló Balogh Gábor. Többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázónk összeköti a kellemeset a hasznossal, hiszen a csúszda tetejére kocogva jut fel, és a napi 30-40 csúszással ez edzésnek is megfelel.

Balogh pompásan érzi magát Törökországban, jó az idő, mindennel elégedett. A tengerben úszik is egy kicsit, de az igazi felkészülés csak október 15-én kezdődik számára, addig inkább pihen, közli Rátonyi Gábor, Balogh mestere. Azért a nyaralás közben az is foglalkoztatja, hogy a sportújságírók vajon hogyan ítélik meg idei teljesítményét, azaz hol végez az Év sportolója-választáson két világbajnoki (egyéni és csapat) és egy Európa-bajnoki (csapat) aranyérmével. Tavaly Eb-arany, olimpiai ezüst- és vb-ezüstérmével csak negyedik lett, a díjátadó-ünnepségre meg sem hívták, ami egy kicsit rosszulesett neki. Reméli, az idei eseményen ott lesz.


Hamarosan nyeregbe pattan

A törökországi nyaralásból hétfőn érkezik vissza Gábor, majd a válogatottal egy hét lovas edzőtábor következik. Aztán újra nyaral egy kicsit Spanyolországban, utána megkezdődik a kemény felkészülés.

(rm), A színes Sport 2001.09.29

ÖTTUSA

KÉPEK

 

 
LINKEK

   Balogh Gábor