FONTOS


 

Riporteri szerepben az öttusa-világbajnok
Balogh a Magyar csapatban

Hamarosan új területen próbálja ki képességeit Balogh Gábor (képünkön). Többszörös Európa- és világbajnok, olimpiai ezüstérmes öttusázónk a sportcsatornán - december 21-tol - rendszeresen jelentkezo "Magyar csapat" címu musort vezeti, a tv-nézok által már jól ismert Gyulai Balázzsal. A program célja, hogy bemutassa legnépszerubb és legsikeresebb tizenkét sportágunkat, illetve azok nagy egyéniségeit, ezzel ösztönözve a gyermekek sportolását.

- Örülök a felkérésnek, nagyon érdekel a feladat, és ha van érzékem hozzá, szívesen csinálom - nyilatkozta Balogh.

Várkonyi Attila, a Sport1 marketing-igazgatója szerint kötelességük ezzel a musorral is segíteni a magyar sportot, azon túl, hogy százmillió forintos nagyságrendben fizetnek jogdíjakat különbözo szakszövetségeknek. Várkonyi úgy véli, hogy Baloghnál hitelesebb személyt aligha találhattak volna a musorhoz, ráadásul, a népszeru öttusázó tehetsége is adott a televíziós feladathoz.

Balogh arra a kérdésre, hogy öttusa-pályafutása után szívesen dolgozna-e a médiában, nem tudott egyértelmu választ adni, hiszen sok minden érdekli. Jelenleg az öttusa a legfontosabb számára. Az elmúlt öt hétben nagyon keményen edzett, így örül a közelgo rövid pihenonek, a karácsonynak, és szilveszterkor természetesen egy kis szórakozást is engedélyez magának.

(rm), A színes Sport 2001.12.05

ÖTTUSA

KÉPEK

 

 
LINKEK

   Balogh Gábor