FONTOS


 

Autótolvajok kedvence
Ha a vb-aranynak ilyen ára van, jövőre is lophatnak tőle


Úgy tűnik, utaznak az autótolvajok Rátonyi Gáborra. Egy évvel ezelőtt ellopták a kiváló öttusaszakember Opel Vectráját, míg a napokban ugyanilyen típusú autójáról a két rendszámtáblát tulajdonították el.

- Mátyásföldön, az Erzsébetligetben történt az eset - kezdte Rátonyi Gábor. - A rendőrök figyelmeztettek, hogy helyezzem biztonságba az autót, mivel ilyen esetben, következő lépésként a gépkocsit szokták elvinni a tolvajok.

Rátonyi azért különösebben nem szomorkodik, azt mondja, ha ez az ára, hogy minden évben világbajnoki címet szerezzen valamelyik versenyzője, akkor jövőre is megrövidíthetik a tolvajok.


Kocsit ad egy vb-címért

- Bár kétlem, hogy összefüggés van az események között, az tény, hogy tavaly ellopták a gépkocsimat és Balogh Gábor világbajnok lett, míg idén Simóka Bea lett aranyérmes. Ha ilyen ára van egy-egy világbajnoki címnek, akkor felőlem jövőre is lophatnak tőlem az autótolvajok - mondta a Honvéd szakosztály-igazgatója.

Rátonyinak a hétvégén a székesfehérvári ifjúsági öttusa-vb-n van jelenése. Az új rendszám addigra nem kerülhet fel, ezért kölcsöngépkocsival utazik az eseményre, ahol tanítványa, a Balogh-utódnak tartott, nemrég ifjúsági Eb-címet szerző Marosi Ádám is rajthoz áll. A Honvéd felnőtt versenyzői most jól megérdemelt pihenőjüket töltik, bár Baloghról, Simóka Beáról és férjéről, Kállai Ákosról olyan hírek érkeznek, hogy önszorgalomból már edzegetnek.

Riskó Márton, A színes sport 2002.08.28.

ÖTTUSA

KÉPEK

 

 
LINKEK