FONTOS


 

Kérdéses Kállai Ákos San Franciscó-i indulása
Kereteket hirdettek az öttusázók

A Magyar Öttusa-szakszövetség szerdai elnökségi ülésén Császári Attila elnök beszámolt az európai szövetség elmúlt héten megrendezett kongresszusáról, majd legfontosabb napirendi pontként - a kapitányok előterjesztésére - a testület elfogadta a két világverseny résztvevőinek névsorát.
A július 15-21. közötti, San Franciscó-i felnőtt világbajnokságon Pálvölgyi Miklós férfi szövetségi kapitány a hagyományos versenyen a Balogh Gábor, Horváth Viktor, Fülep Sándor triót szerepelteti, az egyéni induló Sárfalvi Péter lesz. A váltó kijelölése egyelőre nem történt meg, mert ha a májusban megsérült Kállai Ákost július 3-ig a Sportkórház egészségesnek nyilvánítja, és az edzőivel egyeztetett teljesítményteszt elvégzése után rajtképesnek látják, induló lesz a stafétában. Ha nem, a hagyományos csapat szerepel váltóként.
Kulcsár Antal női kapitány a vb hagyományos versenyére a Vörös Zsuzsanna, Füri Csilla, Simóka Bea csapatot nevezi, az egyéni induló Simóka Nóra lesz. Váltóban Vörös, Simóka Bea és Máthé Vivien szerepel.
A jövő heti budapesti junior Európa-bajnokságon Deák Ferenc férfi juniorkapitány a Marosi Ádám, Lipták Róbert, Halmai Ottó csapatot szerepelteti, egyéniben Halasi Zoltán indul. A váltóban Marosi, Lipták és Kohár István képviseli színeinket. A lányoknál Máthé Vivien, Sasvári Éva, Pál Rita alkotja a csapatot, Andrejkovics Andrea az egyéni induló. A váltót Máthé, Sasvári és Kling Réka alkotja.

FM, Nemzeti Sport 2002.06.27.

ÖTTUSA

KÉPEK

 

 
LINKEK