FONTOS


 

Szeretnék, ha a családtagok is látnák az Eb-t
Válogatott jegyetlenség

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, ám korántsem elégedettek mindennel a pólósok. Egy nappal a vízilabda Eb-rajt előtt üdvös lenne a tökéletes közérzet. Nos, a jegyek zavarják a játékosokat. Nincsenek még a kezükben a beígért tiszteletjegyek.

Kiss Gergely, a válogatott bombázója szerint három-három jegyet ígértek a szervezők a játékosoknak. Ennyivel azért illik kedveskedni a csapatnak.

- Arról volt szó, hogy időben a kezünkben lesznek a belépők - mondja Kiss. - Eddig egyet se láttunk, közben halljuk, hogy többen baráti vagy üzleti kapcsolatok révén tiszteletjegyekhez jutottak. Társaimmal több tízezer forintért vettünk jegyeket, de tudni szeretnénk, mennyit áldozzunk még arra, hogy szeretteink élőben láthassák a mérkőzéseinket.


Kiss Gergő tízezreket fizetett

Kemény Dénes szövetségi kapitány azt szerette volna, hogy a közös "rejtekhelyre" vonulás előtt megkapják a jegyeket. Annál is inkább, mert nagyon nem szeretné, ha a soron következő mérkőzések helyett a rokonoknak, ismerősöknek próbálnának belépőket szerezni, s naponta többször ez ügyben telefonálgatnának. Mindenesetre a tegnap estét már nem családi körben töltötték Kásásék. A többi csapattal ellentétben nem a Margitszigeten laknak, egy kis csendes óbudai panzióban lesznek. Itt legalább nyugodtan készülhetnek, nem beszélve arról, hogy távol maradnak a riválisok kíváncsi tekintete elől.

S végül még egy apró gond: kicsit késve kapta meg az új Eb-felszerelést a válogatott, bár valószínű, hogy az összes eddigi probléma a feledés jótékony homályába merül, ha aranyat nyer a csapat.

(jánosy), A Színes Sport 2001.06.14.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

LINKEK