FONTOS


 

Gerendás: "Ez igen méltatlan"
Októberig nincs fizetés?


Az utóbbi időben volt ami elterelte a figyelmüket a sportról, a Szőnyi úti birodalomról, a csodaszép uszodáról. ,,Mással vannak elfoglalva, be kell látni, hogy jogosan. Fontosabb problémákat kell megoldaniuk" -vélekedett Gerendás György, a bajnok sokat megélt mestere.

Ezzel még nem is volna probléma a csapat háza táján, hiszen remélik (tudják?), hogy a lehetőségekhez mérten - amint tud - segít a MÁV.

Más az, ami kissé aggasztja a játékosokat, az edzőt, és segítőit. Nevezetesen, nem kapták meg a fizetésüket a klub vezetőitől, akik szabadságra mentek (előtte persze kifizették magukat...), és azóta elérhetetlenek. Állítólag azt hagyták meg indoklásképpen, hogy amíg nem rendeződnek a dolgok, nem tisztázódik százszázalékosan (szerződéssel) a pólósok sorsa, addig várni kell. Márpedig vannak olyanok, akik érthető okokból, mondjuk egy zsíros külföldi kontraktus reményében, a végletekig, a bajnoki rajtig kivárnak.

A magyar bajnokság október végén kezdődik...

"A klub igen méltatlanul bánik a zsinórban negyedik bajnokságát megnyerő csapattal. Eddig semmi gond sem volt, remélem, hamar helyreáll majd a rend. Az viszont tény: ezúttal furcsán viselkednek a vezetőink. Nem ezt érdemeljük" -szomorkodott Gerendás.

És hogy valami pozitívumról is szó essen. Minden valószínűség szerint a két válogatott, Märcz Tamás és Tóth Frank továbbra is az együttest erősíti, illetőleg a nagyon tehetséges, Egerből érkező juniorválogatott Madaras Norbert mondott igent a hívó szóra, noha csábította őt a Honvéd és a Vasas egyaránt. További játékosok igazolása várható még (akár nagy meglepetések is történhetnek, mondjuk egy külföldi pólós szerződtetése...), az októberi kezdésig azonban van még idő.

Sok idő! Bár lehet, hogy ez így leírva jelen esetben sokkoló néhány BVSC-játékos sztámára...

(amler), Nemzeti Sport 1999. augusztus 27.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  VÍZILABDA.1999