FONTOS


 

Sorsoltak a nemzetközi kupákban
Eger kontra Vasas a LEN-kupában


Zágrábban, a horvát televízió közvetítése mellett vasárnap elkészítették a nemzetközi kupák sorsolását. A magyar bajnok BVSC-Brendon kellemes társaságba került, annak ellenére, hogy a BL-címvédő Splitska Banka is a Kék csoportban folytatja. A másik két rivális -- a görög Olympiakosz és a francia Nice -- verhető. A csoportból két csapat jut a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, így minden esély meg van arra, hogy a vasutasok is ott legyenek a final fourban.

A KEK negyeddöntőjében a Honvéd-Domino is legyőzhető együttessel játszik, a kisebbik dubrovniki csapat, a Pro Cro lesz az okkal bizakodó honvédosok ellenfele. A sorsolás pillanatában az is eldőlt, hogy lesz magyar együttes a LEN-kupa legjobb négy csapata között, hiszen az UVMK-Bau System Eger és a Vasas-Plaket egymással meccsel. A Vasas látszik esélyesebbnek.

Bajnokok Ligája. Piros-csoport. Naftagas-Becsej (jugoszláv), Mladost Zagreb (horvát), Spandau 04 (német), Lukoil Volgograd (orosz). Kék-csoport. Olimpique Nice (francia), BVSC-BRENDON, Olympiakosz Pireusz (görög), Splitska Banka (horvát). KEK, negyeddöntő. HONVÉD-DOMINO--Dubrovnik Pro Cro (horvát), Vuliagmeni (görög)--Florentia (olasz), Steaua (román)--Partizan Beograd (jugoszláv), CN Barcelona (spanyol)--Dinamo Moszkva (orosz). LEN-kupa, negyeddöntő. Conad Pescara (olasz)--Primorje Rijeka (horvát), Canottieri Napoli (olasz)--Barcelonetta (spanyol), UVMK-BAU SYSTEM EGER--VASAS-PLAKET, Jug Dubrovnik (horvát)--Kotor (jugoszláv)

(heka), Nemzeti Sport 1999. december 20.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  VÍZILABDA.1999