FONTOS


 

Női bajnokság a Felina-kupáért
Kecskeméti gólgála

Villanófókák 21

Compaq Polo SC 6

(3-2, 7-2, 5-0, 6-2)

Kecskemét, 50 néző. V: Kiszely, Oravecz

VILLANÓFÓKÁK: Varga Zs. - Gazdag 3, BUDAI 3, Kira, VALKAY Á. 11, Varga A. 3, Tóth L. Cs: Csáki 1, Muss, Tóth B., Csikós, Hajdú. Edző: Valkay Ferenc

COMPAQ POLO: Papp - Molnár 1, Vass, Király, CSÁMPAI 3, Szilvási 1, Kovács 1. Cs: Hetényi, Bundy, Kiss A., Bak, Nagy, Horváth. Edző: Rottler Antal

Gól - emberelőnyből: 8/6, ill. 6/1

Négyméteresből: -

Miután az első negyed végére meglepő módon csak egygólos előnyre tudott szert tenni a Villanófókák csapata a sereghajtóval szemben, Valkay mester éles hangon bírálta játékosait, ez "jótékony" hatással volt rájuk, a második negyedtől tempót váltottak, és nagy különbséggel győzték le a végére teljesen elfáradó fővárosiakat. A mérkőzés érdekessége volt még, hogy a kecskeméti gárdában a 13 éves Varga Zsófia először védte a csapat kapuját OB I-es mérkőzésen, a 15 éves Csáki Orsolya pedig élete első bajnoki gólját dobta.

Valkay Ferenc: - Most ugyan könnyebb játékkal is biztosan nyertünk, de a hétvégi kettős forduló igencsak feladja majd a leckét a csapatnak.

Rottler Antal: - Amíg erővel bírtuk, szoros volt az eredmény, azután viszont a kecskemétiek szinte tetszés szerint érték el a góljaikat.

(farkas), A színes Sport 2000.10.19.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK