FONTOS


 

Remekül tartja magát a Vasas Savonában
Vári: még egy csodacsavar

Új edző, felfrissített játékoskeret, olimpiáról épphogy visszatért kulcsember - ehhez képest remekül tartja magát a Vasas-Plaket gárdája a szupermezőnyt felvonultató savonai felkészülési tornán.

Az első nap esti meccsén a házigazda együttes csak hathatós bírói segédlettel kerekedett az angyalföldiek fölibe, többek között annak köszönhetően, hogy a hajrában megfejthetetlen okokból érvénytelenítették Vári Attila gólját. Holott az olimpiai bajnok a döntőről ismert nyolcméteres csodacsavart mutatta be ismét, a labda a kapufáról vágódott a pipába - csakhogy valamiért belefújtak az ítészek. A Savona amúgy egy másik sydneyi aranyérmes, a három gólt lövő MŠrcz Tamás vezényletével gyűrte le Somossy József legénységét.

Szombaton viszont már nem veszített a Vasas: Varga Tamás vezérletével előbb az olasz bajnokság bronzérmesével, a Reccóval játszott döntetlenre, este pedig pedig a Bajnokok Ligájában rendszeresen a nyolc közé jutó Nizzát verte simán. S minthogy a Recco győzött a Savona ellen (7-4), a zárónapon akár a tornát is megnyerheti a Vasas - bár a Brescia elleni összecsapás szintén keménynek ígérkezik.

A Vasas mérkőzései: -Athena Savona (olasz) 9-11, Pro Recco (olasz) 10-10, Olympique Nice (francia) 10-8

A színes Sport, 2000.10.22.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK