FONTOS


 

Három negyedig tartó sztrájk

A Mladost Zagreb pólócsapata veretlenül vezeti a horvát bajnokságot, ám a klub háza táján nincs minden rendben. Nyílt titok, hogy a zágrábi játékosok a pénztelenség miatt úgy döntöttek, hogy nem játszanak teljes erőbedobással. A szerdai bajnokin, az amúgy gyengécske Jadran Split három negyeden keresztül vezetett Varga Zsolték ellen, úgy, hogy a spliti csapatban két 18 éves és egy 19 éves játékos mellett egy 15 éves pólós is szerepelt. A meccset végül a Mladost nyerte, ám a három negyedig tartó gyengélkedés a Mladost vezetőségének is feltűnt. A klub vezetői elmondták, a játékosok elégedetlensége jogos, de nem ez a bujtatott sztrájk a megoldás.Vlado Kobescsak, a Mladost igazgatója a következőket nyilatkozta az üggyel kapcsolatban.

-- Felfoghatatlan, hogy a csapat ilyen hozzáállást is megengedhet magának. Remélem a játékosok tudatában vannak annak, hogy ha az idén egy trófeát sem nyernek, akkor anyagi helyzetünk még rosszabb lesz.

Kobescsak egyébként a zágrábi lapoknak elmondta, ők is hibáztak akkor, amikor túl drága játékosokat szerződtettek.

Jugoszláv Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés. Partizan--Mladost 7--2, Primorac--Crvena zvezda 8--5, Budvanszka Rivijera--Naftagas-Becsej 5--14, Jadran--Spartak 9--4

Könnyedén, 14--5-re nyert Vincze Balázs és Tóth László csapata, a Naftagas-Becsej. A Kásás Zoltán által irányított együttes győzelmét a Budvanszka Rivijera bánta.

(heka), Nemzeti Sport 2000. január 21.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK