FONTOS


 

Döntetlent játszott Egerben az Újpest
Már nem veretlen a Honvéd

Kontavill-Szentesi VK--Honvéd-Domino 6--2 (2--0, 2--1, 1--1, 1--0)

Szentes, 400 néző. V: Székely, Bátori

SZENTES: HORVÁTH T. -- BERKI, CSÖRGŐ, KISS I 1, ZENTAI 3, ZSARKÓ, KÉRI 1. Cs: Somogyi, Szabics, Szabó N., SZÉNÁNSZKY 1. Edző: Fülöp Tibor

HONVÉD: Pelle -- Gombos, Jäger, Bereczki, Kovács O., Szívós, Tóth I. Cs: Varga II Zs., Bárány 1, Ofner, Péter, Sugár 1. Edző: Kovács István

Gól -- emberelőnyből: 8/4, ill. 3/0

A két sérült miatt tartalékos szentesi csapat, amelyben másik két játékos pedig betegen vállalta a játékot, elképesztő egységet nyújtva, magabiztos győzelmet aratott az eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó, ám ezen a találkozón mélyen a tudása alatt játszó, és tegyük hozzá, kissé nagy mellénnyel érkezett Honvéd ellen. Persze ehhez kellett egy kirobbanó formában védő Horváth Tamás is, annak pedig a mérkőzés kimenetelét illetően már nem nagy jelentősége volt, hogy Sugár a 20. percben kipontozódott.

Fülöp Tibor: -- Fantasztikusat nyújtott ezen a meccsen a csapatunk a jó játékerőkből álló Honvéd ellen, amely ugyanúgy félvállról vett most bennünket, mint ahogy mi az előző fordulóban a KSI-t.

Kovács István: -- Elképesztően védett a Szentes kapusa, és nagyon lelkesen játszott az ellenfelünk. A mi szintünkön akkor sem engedhető meg, hogy harminc lövésből csak két gólt szerezzünk!

***

Öröm a köbön

Érthetően nagy volt az öröm a szentesi ligeti uszodában este hét órakor. Juhász József, a Szentesi Vízisport Klub elnöke azt mondta: -- Ez is csodálatos, de milyen szép lenne, ha LEN-kupában is hasonló meglepetést okoznánk.

Tóth Gyula mesteredző, a magyar női válogatott volt szövetségi kapitánya szerint: -- Fantasztikus estét szereztek a városnak a fiúk, de amit Horváth Tamás produkált, az megérdemelné a csupa nagybetűt.

S íme a meccs hőse, Horváth Tamás, akihez alig tudtunk hozzáférni a gratulálók gyűrűjében: -- A csapat nyerte meg a meccset, nem én. Mi csak egy szoros találkozót szerettünk volna játszani, de annyira kihajtottuk magunkat a KSI elleni botlás után, hogy ezt sikerült megfejelni. Köszönjük a szurkolóinknak is, hogy belehajszolnak bennünket ebbe a győzelembe!

Nemzeti Sport, 2000.11.16.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK