FONTOS


 

Nyolcaddöntős a Szentes

Bejutott a 16 közé a vízilabda LEN Kupában a Kontavill-Szentesi VK, miután vasárnap legyőzte a szlovén Koper együttesét és megnyerte a pénteken elmaradt hosszabbítást a belga Kortrijk ellen. A Szentes imponáló magabiztossággal, könnyedén nyert.

LEN Kupa, A csoport:
Kontavill-Szentesi VK - VK Koper (szlovén) 16-2 (1-1, 6-1, 5-0, 4-0)
a magyar gólszerzők:
Hyc, Berki, Torday, Csörgő, Kiss I., Zentai 2-2, Szabics, Szabó N., Zsarkó, Kéri 1-1

A pénteken döntetlenül végződött mérkőzések hosszabbításait a versenybíróság hibájából nem játszották le, ezeket vasárnap pótolták:

Eredmények (zárójelben a pénteki végeredmény):
ENKA Istanbul (török) - KZK Kortrijk (belga) 1-0 (11-11)
Kontavill-Szentesi VK - KZK Kortrijk 1-0 (10-10)
Leonessa Brescia (olasz) - ENKA Istanbul (török) 9-6

Továbbjutott a Brescia és a Szentes.

[origo], 2000.10.29.

LEN-baki Bruges-ben

Nagy hibát követtek el a vízilabda LEN Kupa-selejtező bruges-i helyszínén, ahol a két döntetlenre végződött mérkőzés után nem játszották le a kétszer háromperces hosszabbítást.

Bertie Muscatt, az Európai Úszó Liga (LEN) máltai főtitkára azonnal utasította a Bruges-ben tartózkodó Grincescu román delegátust a hiányosságok pótlására.

A tornán Magyarországot képviselő Kontavill Szentesi VK csapata 2x3 perces, vagy a hirtelen halálig tartó összecsapáson vasárnap délben újra találkozik a belga Kortrijkkal, amely ellen péntek este 10-10-es döntetlent ért el, és amelynek a magyarok előtt a török Enka Isztambul ellen is "túlóráznia" kell.

[origo], 2000.10.29.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK