FONTOS


 

Mocsai és Kemény valószínűleg folytatja

Megkezdték a tárgyalásokat az érintett szakszövetségek Mocsai Lajossal, a nőikézilabda, illetve Kemény Dénessel, a férfivízilabda válogatott szövetségi kapitányával. Az olimpián ezüst-, illetve aranyérmet nyert szakvezetők valószínűleg hosszabbítanak a posztjukon.


Kemény gondolkodik a folytatáson
A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége szerdai ülésén egyhangúlag úgy foglalt állást, hogy szeretné meghosszabbítani Mocsai Lajosnak, az olimpiai ezüstérmes női válogatott szövetségi kapitányának december 31-én lejáró szerződését. Az elnökség már megkezdte a tárgyalásokat a világhírű szakemberrel.

Mocsai javaslatára a testület elfogadta a világ- és Európa-bajnok norvégok meghívását a jövő heti NetCom Kupára, amelyen a december 8-a és 17-e közötti romániai Eb-re készülő együttesek találkoznak.

Eldőlt az is, hogy a férfi NB I rájátszásában a hatcsapatos felsőház körmérkőzéseinek párosításait nem irányított sorsolással, hanem véletlenszerű besorolással készítik el.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége döntött arról, hogy a jövőben más lesz a junior és más az ifjúsági válogatott szakvezetője. Eddig mindkét posztot Kemény Ferenc töltötte be, most két edzőt keresnek a két korosztály legjobbjainak dirigálására.

A sikersportág legfelsőbb vezető testülete megbízta Martin György elnököt, hogy tárgyaljon Kemény Dénessel, az olimpiai bajnok válogatott szövetségi kapitányával az év végén lejáró szerződésének meghosszabbításáról. A pólóhoz közelállók véleménye szerint az álláspontok nem állnak messze egymástól, így Kemény Dénes további szerepvállalása szinte biztosra vehető.

[origo], 2000.11.22.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK