FONTOS


 

Mivel nincs uszodájuk, San Marinóban tréningeznek
Kásásék ellen tüzel

Naponta egy órát buszozik a pólós csak azért, hogy vízbe tudjon szállni. Nem önszántából teszi, ugyanis az idegenlégiósnak és csapatának nincs megfelelő méretű uszodája Bolognában, így Kiss Gergelyék mindennap San Marinóban edzenek.


Gergő (szemben) balja a blokkolásban is szuper

Félelmetes baljától az olasz bajnokságban rettegnek az ellenfelek. Ugyan csapata még a nyolcadik helyen áll, ám Gergő bizakodik: a jövő heti két meccs után előrébb jutnak, és a rájátszásban bent maradhatnak.
- Legközelebb a nápolyiak ellen küzdünk, így az ellenfél csapatában lesz Kásás Tamás. Nagyon bízom benne, hogy sikerül nyernünk, mert csak így van esélye a Bolognának a folytatásra. Most heti két nap délelőtt San Marinóban vagyunk, a többit kondizással töltjük, délután azonban mindig az uszodában vagyunk. Busszal megyünk át, egyórás az út, ami persze függ a forgalomtól is. Lehetne rosszabb is, ki lehet bírni - mondta a pólós.

Kiss Gergő és felesége, Valkay Anna már kezdi megszokni az olasz várost, bár saját bavallásuk szerint a tájékozódással még vannak problémák. Tóth Frankkal szomszédok egy csendes, kertvárosi részén Bolognának, s egyelőre csak a nagyobb nevezetességekre jutott idejük, no meg természetesen a bevásárlóközpontokra és a vendéglőkre. Gergő - ha minden jól megy - egy hónap múlva ismét itthon lesz, s az olimpiai bajnok pólóscsapat együtt készül a nyári, Magyarországon rendezendő Eb-re. Gergő nem akart előreszaladni az időben, így nem bocsátkozott jóslásokba a kontinensviadalt illetően.

balaton, A színes Sport 2001.03.13.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001