FONTOS


 

Négyszer annyit keres, mint idehaza
Profitprofik

Molnár Tamás olimpiai bajnok vízilabdázónk azt mondja, amint nyáron lejár a szerződése, szívesen visszajönne Szegedre játszani. Jelenleg a BEK-győztes jugoszláv Becsej Naftagas centere havonta annyit kasszíroz, mint egy jól menő hazai cég elnök-vezérigazgatója.


Molnár hazajön, ha megfizetik

Ez megközelítőleg négyszerese olimpiai bajnok társai itthoni jövedelmének. A sztárnak kijáró gázsit a Szentesnél alig több lakosú jugoszláv kisváros, a helyi szójaproteinüzem extraprofitjának egy részéből fedezi, átutalva azt a vízilabdacsapat részére. Így tudták összevásárolni a magyar olimpiai bajnokok mellett - Biros Péter is Molnárral együtt pólózik - szinte a teljes jugoszláv válogatottat. Ezért nem talál a Becsej legyőzőre a klubcsapatok között, csak a magyar válogatott tudja megverni.

Molnár abban az esetben játszana újra Tisza-parti nevelőklubjában, ha a mostanit megközelítő fizetést adnák neki. Szegedi igazolása érdekében többen - köztük a város polgármestere is - minden követ megmozgatnak. Erőfeszítésük célja, hogy olyan vállalkozóra leljenek, aki jó lokálpatrióta és a póló érdekében anyagi áldozatra is képes.

Szegedi Ircsi, A színes Sport 2001.03.13.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001