FONTOS


 

Az OSC újra szép lesz?
Orvosi eset

Kis híján bravúrt hajtott végre az elmúlt fordulóban az OSC vízilabdacsapata. A BVSC ellen sokáig vezetett és a mérkőzés végén is közel állt a döntetlenhez, ám a vas-utasok egy góllal - ha üggyel-bajjal is, de 11-10-re nyerni tudtak. Az egykoron szebb napokat is megélt BEK-et és hét bajnoki címet nyerő orvosegyetemi csapat az utóbbi időben az első és másodosztály között ingázott, ezért is meglepetés az idei jobb szereplésük.

- Az idén végre összeérett a csapat - mondja Horváth János, az OSC edzője. - Jól sikerült igazolnunk, a fiatal játékosok remekül kiegészítik az idősebbeket. Az első két fordulóban jól szerepeltünk, de játékosaim megijedtek a lehetőségtől. Az Újpest és a Szeged ellen nem sikerült nyerni. Ezután a csapat felszabadultan játszott, és úgy gondolom, a BVSC ellen megérdemeltük volna a döntetlent. A célunk: bekerülni a felsőházba.

A sikerek ellenére komoly gondjaik vannak. Egyik napról a másikra élnek, amatőr a csapat, a játékosok nem kapnak fizetést. Az uszoda- és a pályabérlés is nagy összeget emészt fel. Támogatókat, szponzorokat keresnek, hogy stabil első osztályú klub és újra bajnoki címre esélyes csapat legyen az OSC.

Buda Balázs, A színes Sport 2001.10.25.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001