FONTOS


 

Tanulóifjakkal töltik az egri keretet
Áncsán a 700. góljára készül

Délelőtt úsznak, délután szárazföldi edzéseket végeznek. A főszponzor nélkül maradt Egri Vízilabda Klub férficsapatának tagjai, az OB I-ben 7. helyen végzett gárda ismét munkához látott Gyulavári Zoltán edző irányításával. A tavalyinál azonban szerényebb terveket fogalmaznak meg a következő bajnokságra.

"Nagyon jó lett volna, ha hosszabb távon sikerül megvalósítani azt, amit az UPC támogatásával elképzeltünk, ám a cég vezetősége a jövőben nem tudja vállalni a főszponzori szerepkört. Ennek ellenére csak köszönettel tartozunk azért, hogy az elmúlt bajnoki esztendőt becsülettel lezárhattuk. Nincsenek a múltból hozott anyagi terheink, mert minden korábbi támogatót messze meghaladó mértékű volt az, amit az UPC az egri vízilabdára fordított. Jelenleg teljesen amatőrfeltételek mellett dolgozunk, s továbbra is nagy kérdés, miként tudjuk megtartani értékeinket" - mondta a jövő bizonytalansága okán mégis töprengő szakvezető, aki elárulta: "Cseh Sándor és Ágner Zoltán más irányba kacsingat, a többiek egyelőre még nyugalomban vannak. A legnagyobb kérdés Jászberényi Gábor további sorsa. Nagyon szeretnénk megtartani a kit?nő kapust, őt Olaszországba hívják. Lehet, hogy ismét a fiatalokat kell előrehelyezni, többnyire főiskolai és középiskolai diákokból áll az együttes."

Kivéve Áncsán Andrást. Az OB I-es mérkőzések számában magyar csúcstartó a következő idényben szeretné elérni 700. gólját, amihez már csak egy hiányzik.

Nemzeti Sport 2001.07.15.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001