FONTOS


 

Kiss Gergő eddig várt az újpestiekre
Perben, de nem haragban

Emlékezetes idény volt az 1998-99-es az UTE-Taxi 2000 életében. Nagy tervekkel indult a szakosztály, s voltaképpen jó eredménnyel zárt - LEN-kupa-győzelem -, ám a szezon kellős közepén csődközeli helyzetbe került. A BM kilépését követően valósággal "sírt" a főkönyv, az akkori történések utórezgései a mai napig nem csillapodtak.

Minthogy a lilák egy sor klasszist igazoltak - emlékezetes, az idén a BHSE-Domino által szerződtetett szupernégyes, Biros Péter, Kiss Gergely, Kovács Zoltán és Molnár Tamás akkoriban a lilákat erősítette -, milliókkal maradtak adósai a játékosoknak. Elkerülhetetlenek voltak a perek, ám idővel sikerült a lezárni a vitákat, többnyire bíróságon kívüli megállapodásokkal. Egyedül Kiss Gergő ügye maradt függőben, ám most a balkezes is átlépte a Rubicont.

"Vártam, hátha megállapodnak velem is, mint tették a többiekkel - mondta az olimpiai bajnok balkezes. - Hoppon azonban nem akarok maradni, ezért most beadtam a papírokat a bíróságra. Természetesen tudom, továbbra sincs rózsás helyzetben az UTE, nem is volna jó, ha végig kéne vinni a tárgyalást. Ez inkább egy olyan nyomatékosító lépés, szeretném, ha megegyeznénk, így az UTE is megúszná a különféle költségek és a kamatok egy részének kifizetését."

Hogy Újpesten hajlanak-e a megállapodásra, majd kiderül: az összeg mindenesetre nem horribilis, ugyanakkor tetemes, körülbelül ötmillió forint.

CSG, Nemzeti Sport 2001.12.13.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001