FONTOS


 

Vasárnaptól döntőért vízilabdáznak

Vasárnaptól már a döntőbe jutás a tét a férfivízilabda OB I-ben, a Honvéd a Ferencvárost, a BVSC a Vasast fogadja a rájátszás első fordulójában.

A péntek esti Szeged-FTC összecsapás (18.30 óra) már nem oszt, nem szoroz: a rájátszás, az elődöntők párosítása már korábban kialakult a vízilabda OB I-ben.

Az első összecsapásra vasárnap, a lassan már megszokottá váló "formabontó", tv2-es időpontban kerül sor: az alapszakasz két felvonása után éllovas Honvéd-Dominó a Kőér utcában fogadja 11.20-kor a címvédő FTC-Miratót. A második meccsre kedden 17.30-tól (vagy 19 órától, még nem tudni) a Szőnyi úton kerül sor a BVSC-Brendon és a Vasas-Plaket között.

A jövő héten további négy vagy öt összecsapás lesz, a párharcok addig tartanak, amíg valamelyik küzdő fél meg nem szerzi negyedik győzelmét, azaz el nem éri a nyolc pontot (döntetlen ebben a bajnoki szakaszban nincs). A korábbi eredményeknek köszönhetően a Honvéd és a Vasas lépéselőnyben van: két-két pontot hoztak az alapszakaszból. Az érdekeltek kivétel nélkül roppant bizakodóak az esélyeiket illetően: valamennyi playoff-résztvevő tovább-, pontosabban döntőbe jutást remél.

[origo], 2001.04.13.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001