FONTOS


 

Sostar saját csapata ellen véd a LEN-kupában

Aleksandar Sostar, az FTC vízilabdacsapatának világklasszis kapusa döntött: mindenképpen védeni szeretne a LEN-kupa negyeddöntőjében. A 38 éves jugoszláv olimpiai bajnok annak ellenére határozott így, hogy a magyar együttes azzal a Partizan Beograddal küzd majd a továbbjutásért, amelynek ő a technikai igazgatója.


Vajon kinek fog drukkolni?
"Tény, hogy ilyen különös eset még nem fordult elő a vízilabdázás történetében, de Sostar igazi sportember, s ha játszani szeretne, akkor nem fogja kockáztatni a hosszú évek alatt kivívott tekintélyét, s biztos vagyok benne, hogy mindent elkövet majd a ferencvárosi győzelemért" - mondta Papp Albert szakosztályelnök. "Természetesen Gyöngyösi András vezetőedző hatáskörébe tartozik, hogy a mérkőzéseken kiket szerepeltet és mikor cserél."

Az FTC-Partizan Beograd párharc első találkozóját január 19-én vagy 20-án rendezik a jugoszláv fővárosban, a visszavágóra két héttel később kerül sor.

A Sostar-üggyel kapcsolatban Papp hozzátette: a csapat nem elsősorban a kupaszereplésre, hanem a bajnokságra összpontosít, ahol fokozatosan szeretné visszanyerni vezető szerepét. Ennek első lépéseként szerződést kötnek a VMAX autó- és motorsport magazinnal, amely szombattól - egyelőre a pontvadászat végéig - névadó szponzorként támogatja az FTC-t.

[origo] 2001.12.13

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Vízilabda.2001