FONTOS


 

Kiss, Molnár, Kósz a Honvédban?

A történetének legelső bajnoki aranyérmét vasárnap megszerző Honvéd-Domino férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője, Kovács István már a döntő után úgy nyilatkozott: a szponzor mindent megtesz, hogy a Bajnokok Ligája-szereplésre jelentősen megerősítse az együttest. Információink szerint az olimpiai bajnok Kiss Gergely, dr. Molnár Tamás és Kósz Zoltán is a Honvédba tart.

A zuhanyhíradó szerint a Honvéd-Domino főszponzora, a Westel valóban komoly beruházásra készül, s kis túlzással, a pénz nem számít az új honi szupercsapat kialakításakor. Állítólag negyven millió forintot is kész áldozni a minél eredményesebb Bajnokok Ligája-szereplés érdekében.

A főszponzor és Kovács István vezetőedző célja a külföldön játszó sydneyi olimpiai bajnokok hazacsábítása. A jugoszláv Becsejben játszó center, dr. Molnár Tamás (képünkön), az olaszországi Bolognában pólózó, félelmetes balkezes Kiss Gergely, s a Ferencváros klasszis kapusa, Kósz Zoltán neve szerepel a Honvéd kívánságlistáján.

Közülük elsősorban a két külföldi hazacsábítása kerülne sokba: Dr. Molnár állítólag két évre, 600 ezer forint havi fizetésért jönne, Kiss Gergő pedig négy évre, összesen 28 millió forintért...

Igaz, velük kiegészülve abszolút reális az a célkitűzés, amit Tóth Imre, a Honvéd-Domino 36 éves klasszisa fogalmazott meg a győzedelmes bajnoki döntő után: a Bajnokok Ligájában minimum a legjobb négy közé, a final four-ba akarnak jutni.

Sporthírek 2001.05.07.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Honvéd
  Vízilabda.2001