FONTOS


 

Kádár mester bosszúsága

Kádár József, a Kontavill-Szentesi VK férfi vízilabdacsapatának trénere még mindig bosszús. Nehezen dolgozza fel a szombati, OSC elleni idegenbeli 9-9-es döntetlent.

- Ha valaki azt mondja nekem, hogy 32 másodperccel a vége előtt két góllal vezetünk, és a végén nem nyerünk, annak saját költségemen szerzek egy pszichiátert. Hihetetlen... - mondta egy nagy sóhajtás közepette az edző.

Az élet viszont nem áll meg a Kurca partján, Juhász Endréék a ligeti uszodában szerda délután 6 órakor a BVSC csapatával mérik össze tudásukat az OB I felsőházi rájátszásában.

- Mostanában nem unatkoznak a fiúk, az elmúlt szerdán a Fradival, szombaton az OSC-vel mérték össze tudásukat, most pedig jön a BVSC - folytatta Kádár. - Eredetileg február 2-án kellett volna lejátszanunk a meccset, de akkor éppen Madridban, a Real ellen csatázik majd a Gerendás-legénység.

Méghozzá a LEN-kupa elődöntőjébe jutásért. A Szőnyi úti "odavágót" 11-9-re megnyerték a vasutasok, akik természetesen abban reménykednek, hogy a kétgólos előny a spanyol fővárosban is kitart majd.

De miben reménykedik a Kurca-partiak mestere?

- Abban, hogy jó, élvezetes, közönség szórakoztató mérkőzést vívunk majd a BVSC-vel. Ez persze nem ígérkezik könnyű feladatnak: szerdai vetélytársunkat hajszálnyival jobbnak tartom, mint a Fradit.

Ezt támasztotta alá a két gárda tegnapi tévés meccse is.

- Azt láttam most is, amit eddig is tudtam a BVSC-ről: nincs gyenge pontja. Erőszakos vízilabdát játszik, kiválóan védekezik - pompásan alkalmazza a szorosból való átmenetet szorosba -, na és persze a világ egyik legjobb hálóőre, Szécsi védi a kaput. Kemény mérkőzés lesz.

Szélpál László, Délmagyarország 2002.01.29.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

  

 
LINKEK