FONTOS


 

Cél az ötödik hely

Természetesen nem jött jól a Tabán Trafik Szeged férfi vízilabdacsapatának a Kontavill-Szentesi VK elleni kupakiesés, de ez nem azt jelenti, hogy megállt volna az élet az újszegedi Sportuszodában.

- A múlton kár rágódni, én sem teszem - mondta Horváth Viktor edző. - Egy negyeddel a vége előtt nyeregben éreztük magunkat, de hagytuk kiénekelni a szánkból a sajtot. Igazából akkor lettem volna ideges, ha a Szentes a Honvéd helyett mondjuk a Neptunt kapja a negyeddöntőben.

A többhetes bajnoki szünet a lehető legjobbkor jött a Tisza-partiaknak. Bőven van mit edzésmunkában pótolni, elvégre augusztustól februárig a betervezett melónak mintegy harmadát sikerült csak elvégezni az ismert körülmények miatt.

- Nem kell senkit noszogatni, a fiúk rendesen iparkodnak - folytatta a tréner. - Akárcsak én, ők is szeretnék az ötödik helyen zárni az évadot. Nem tartjuk lehetetlen vállalkozásnak, elvégre a március 23-án folytatódó rájátszásban a riválisok közül az Újpesttel és az OSC-vel Szegeden találkozunk, de Szentesen sem vagyunk esélytelenek, pláne úgy, hogy a Kurca-partiaktól két meghatározó pólós, Kis és Berki is Svájcba igazolt.

Szegeden már a jövő is szóba került. Jó hírnek számít, a játékosok közül egyelőre senki sem jelezte távozását, és nagyon úgy néz ki, hogy Horváth Viktor is marad.

- A nyáron lejáró szerződésem dolgában a vezetőkkel már megkezdődött a tárgyalás. Szerintem 70-80 százalékig biztos, hogy maradok.

Szélpál László, Délmagyarország 2002.03.07.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK