FONTOS


 

Fiatalok a Trafikban

Az amerikai John Samuel után három fiatal fővárosi tehetséget igazolt a Tabán Trafik Szeged férfi vízilabdacsapata.

Hatodik helyen zárta a férfi vízilabda-bajnokságot a Tabán Trafik Szeged gárdája. Nem mondható rossznak ez az eredmény, főleg annak tükrében, hogy a szegediek csak februártól tudtak normálisan edzeni, készülni, játszani. A pólósok jól megérdemelt szabadságukat töltik, legközelebb július 22-én találkoznak.

Az elmúlt idény játékoskeretében történt némi változás. A felkészülés első foglalkozásán több új arc is felbukkan majd.

- Az amerikai John Samuel hozzánk kerülése már megjelent a lapjukban, de azóta másokat is sikerült Szegedre csalogatni - árulta el Horváth Viktor edző. - Németh Zsolt és Fábry József a BVSC-ből, Varga István pedig a KSI-ből jött. Németh '83-ban született, 100 kg, jól úszik és elég jól lő, ő kölcsönben tölti majd nálunk az évadot. Fábry egy évvel még nála is fiatalabb; idejövetelében szerepet játszott az is, hogy Szegeden kezdi el egyetemi tanulmányait. Varga már 21 esztendős, az egykori Fradi-nevelés néhány évvel ezelőtt tagja volt az ifi Eb-t nyert magyar csapatnak.

Szabadsága alatt a tréner figyelemmel követi a focivébét. - Természetesen teljesen más a póló és a futball, az viszont mind a két sportágra igaz, az a csapat számíthat jó eredményre, amelyiknek játékosai éhesebbek a sikerre.

A világbajnokság megtekintése mellett akad még "feladata" a szakembernek. A jövő héten a Ráckeve melletti Szigetszentmártonban lévő telkén vendégül látja játékosait.

- Már alig várom, hogy ismét találkozhassak Mód Petiékkel. Nem akarok dicsekedni, de elég jó szakács hírében állok. Remélem, nem okozok csalódást a marhapörköltemmel.

Szélpál László, Délmagyarország 2002.06.18.

Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK