FONTOS


 

Az angyalföldi vezetők estig tárgyaltak a jövőről
Mi lesz veled Vasas?

Mi lesz veled, Vasas?

A kérdés, amely mindinkább foglalkoztatja az angyalföldi drukkereket, a kérdés, amely normális körülmények közepette egy KEK-győztesnél senkinek sem jutna eszébe, a kérdés, amely a hétfői fegyelmi ügy után mindinkább aktuális.


Somossy Józsefet első fokon jövő nyárig függesztették fel
Mi lesz veled, Vasas?

Mi lesz azok után, hogy első fokon négy játékos, Hesz Máté, Mátyás Zoltán, Varga Tamás és Varga II Zsolt is hosszú eltiltást kapott? És mi lesz azok után, hogy az edző, a csapatot ismételten európai kupasikerre vezető, Magyar Szuperkupa és Kupa-győzelemhez segítő Somossy József 13 hónapig nem ülhet a kispadra?

Mindazonáltal persze még semmi sem lefutott. Az egy- és másfél éves eltiltások miatt fellebeznek az angyalföldiek, mintahogy a szövetség főtitkára is megteszi ezt. Immáron bizonyossá kezd válni - ezt a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke, Martin György is megerősítette hétfőn reggel a Nap TV-ben -, fegyelmi bizottság ide, fellebbviteli grémium oda, mindenképpen harmadfokra, azaz az elnökség elé kerül majd a bajnoki döntő ügye.

Mi lesz veled, Vasas?

A sokakat érdeklő kérdés felvetődött természetesen a szakosztálynál is, információink szerint hétfőn elnökségi ülés, majd szakoszálybéli tanácskozás keretében keresték a választ az érdekeltek. Az érdekeltek és a szponzorok, akik továbbra is bajnokesélyes csapatot szeretnének támogatni. Próbáltuk elérni Méhes Jenőt, a pólócsapat vezetőjét - akit a fegyelmi bizottság ez év végég tiltott el, mondván, nem próbálta megakadályozni az ominózus verekedést... -, ám egész nap folymatosan tárgyalt, a csapat ügyében intézkedett. Nincs könny? helyzetben, hiszen az óriási bizonytalanságban nehez rábírni bárkit egy esetleges szerződés aláírására.

Szóval, mi lesz veled, Vasas?

AZ, Nemzeti Sport 2002.05.29.

Férfi válogatott
Női válogatott
Rájátszás 2002
VÍZILABDA

KÉPEK

  

 
LINKEK