FONTOS


 

Olasz bajnokság, férfiak
Benedek hatosa

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: , Nemzeti Sport 2002.10.21
--------------------------------------------------------------------------------

Korántsem a defenzivitás ülte torát Itáliában, elvégre a harmadik körben 21 gólos átlagot produkált a mezőny, ami a négyszer kilencperces partikat tekintve is meghökkentő teljesítmény (összesen 173 gól esett). Az egyéni csúcs ezúttal egy magyar nevéhez fűződik: Benedek Tibor hatszor volt eredményes. "Könnyebb volt a vártnál" - értékelt röviden balkezesünk, aki a savonai rangadó magyar főszereplőivel, Varga Zsolttal, Märcz Tamással és Regős Áronnal töltötte a vasárnap délutánt egy hipermarketben kószálva.
A "déli magyaroknál" sem történt semmi különös, a Posillipo szintén egy "fürdős" mérkőzést tudott le, habár a 13 kapott gól "szakmailag" nehezen indokolható. A könnyebb parti jól jött a mienknek. Kásás Tamás ugyanis egy súlyos fülgyulladás miatt az egész hetet kihagyta, míg Steinmetz Barna csúnyán meghúzta a hátizmát, ezért mindketten a szokottnál jóval kevesebbet töltöttek a vízben. Vagy ahogy Barnabás tálalta: "A hétvégén a Steinmetz »Light« szerepelt."

Olasz férfibajnokság

3. forduló, 1. csoport: Recco (Benedek 6)-Chiavari 16-8, Savona (Varga 2, Märcz 1, Monostori)-Nervi (Regős 2) 11-8, Anzio-Florentia 10-21, Pescara-Palermo 8-4. 2. csoport: Posillipo Napoli (Kásás 1, Steinmetz B.)-Bogliasco 19-13, Catania- Camogli 14-15, Brescia-Canottieri Napoli 15-9, Roma-Ortigia 10-12
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

  

 
LINKEK