FONTOS


 

A női válogatott ma indul Ljubljanába
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: CSG, AZ, Nemzeti Sport 2003.06.05
--------------------------------------------------------------------------------

Egy nappal később kezdődik a hölgyek vetélkedése (ők Ljubljanában lépnek majd fel), ennek megfelelően egy nappal később utaznak a kontinensviadalra. Faragó Tamás szövetségi kapitány szerda délelőtt tartotta utolsó itthoni edzését, a Komjádi uszodában segítőjével, Györe Lajossal mozgatta meg kiválasztottjait.
"Szurkoljanak nekünk! Hajrá, magyarok!” – ezt kiáltotta a csapat az MTV kamerájába, ezzel búcsúzott el a nézőktől, akik joggal bízhatnak abban, hogy folytatódik a sikertörténet. A legutóbbi, görögországi kiruccanás ugyan kilóg a sorból (miután hajszálnyival, de elúszott a finálé lehetősége, kissé szétesett a társaság, és végül csak a hatodik helyen zárt), ám ebből a nemzetközi tornából nem szabad, nem is kell messzemenő következtetéseket levonni. Ha csak azt nem, amit eddig is tudtunk: rohamtempóban fejlődik a női vízilabda.
"Címvédés a célunk!” – hangoztatják elszántan a hölgyek, akik ma ülnek buszra, és utaznak a helyszínre. Jól tudják, sok idejük nincs a ráhangolódásra, hiszen szombaton rögvest a csoportrangadó, a négy közé jutás szempontjából rendkívül fontos összecsapás, a hollandok elleni mérkőzés következik. A mester mindenkire számíthat, így ott lesz majd a vízben az a Zantleitner Krisztina is, akinek a jobb szemöldökén egy seb éktelenkedik. "Ó, nem komoly, az egyik edzésen szedtem össze” – mondta a decemberi Világkupán nagyot alakító, több poszton is bevethető dunaújvárosi hölgy, aki váltig állította: győzelemmel kezdik majd az Eb-t. Természetesen senki sem szállt vele vitába.
Férfi válogatott
Női válogatott

Vizes vb, Barcelona 2003
Vízilabda Világliga 2003
Vízilabda Eb, Kranj 2003
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Kranj Eb 2003