FONTOS


 

Végre pozitív a pénzügyi mérleg
Polacikot várják Egerbe

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Fesztbaum Béla, Nemzeti Sport 2003.01.05
--------------------------------------------------------------------------------

"A támogatóknak köszönhetően hosszú évek után először kezdi pozitív gazdasági mérleggel a klub az új esztendőt, és ennek megfelelően elvárjuk, hogy az OB I-es férficsapat teljesítse a kitűzött célokat" - mondta egyebek között az elmúlt évet záró összejövetelen Ulrich Diller, a ZF Hungária Egri VK elnöke.

Tiszta sor, a csapat szerezze meg az alapszakasz végén a hetedik helyezést, nincs megalkuvás, már a nyolcadik is csalódás lenne. A január 10-i folytatás előtt egyébként éppen nyolcadik a tabellán az Eger, azonos pontszámmal állnak Jászberényi Gáborék a Szolnokkal.

Sokszor akadozott ősszel az egri gépezet, a legnagyobb csalódást azzal okozta Vidumanszky László edző legénysége, hogy otthonában vereséget szevedett a Kecskeméttől. Nem díjazta a közönség persze azt sem, hogy a kétségtelenül jobb csapatoktól szinte tragikus különbséggel kaptak ki kedvenceik, ami aztán érződött a nézőszámon is, a vártnál kevesebben voltak kíváncsiak az egriek hazai mérkőzéseire. Az erőnléttel nem volt gond, a játék azonban sok kívánnivalót hagyott maga után az ősszel, és olykor még a szakvezető is hevesen bírálta "fiait", értetlenül állva a teljesítmények előtt. Változtatni úgy próbálnak, hogy az elmúlt napokban megszerezték maguknak a szlovák válogatott Roman Polacikot. A 38 éves center már megfordult Magyarországon, játszott a Vasasban is, legutóbb pedig a görög bajnokságban pólózott.

"Év közben csak külföldi erősítésre van lehetőség, nekünk pedig feltétlenül pótolni kell valamilyen formában Petik Attilát, aki előre tudottan csak az ősszel állt a rendelkezésünkre" - indokolt Halmos R. Péter ügyvezető elnök. "A jövő hét közepére várjuk Polacikot, és a számunkra legfontosabb mérkőzéseken számítunk majd a játékára, így például mindjárt elsőként Szentesen" - tette még hozzá a sportvezető, aki ugyancsak sokat fáradozik azért, hogy azt a bizonyos hetedik helyet megszerezze az Eger.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK