FONTOS


 

Világ- és Európa-bajnokunk az olasz válogatottban
Próbálgat a kapitány

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: AZ, Nemzeti Sport 2003.02.19
--------------------------------------------------------------------------------


Kemény Dénes bô kerettel dolgozik
(Fotó: Németh Ferenc)
Két juniorválogatott, a ferencvárosi Szirányi Balázs, az újpesti Létay Krisztián, valamint két szegedi fiatalember, a kapuvédő Barát Ferenc, illetőleg a bajnoki góllövőlista vezetője, Weszelovszky László nagy-nagy megtiszteltetésben részesült, hiszen Kemény Dénes szövetségi kapitány számításba vette őket a válogatott keretedzésén.

A válogatott a Margitszigeten hétfőn délelőtt a román nemzeti válogatottal kétkapuzott. Szomszédaink a Fradiban légióskodó Kádár Kálmán révén látogattak Magyarországra, Wiesner Tamás, a zöld-fehérek szakosztályvezetője kalauzolja az Olaszországban és Spanyolországban légióskodó játékosai nélkül készülő vendégeket. Miután az FTC-vel nem jött össze a kétkapuzás, Wiesner új ellenfelek után nézett. A román válogatott, melynek célja a szlovéniai Európa-bajnokság selejtezőjének sikeres megvívása, ily módon a magyar válogatott, a BVSC és az Újpest ellen tesztelhette erejét.

Kemény Dénes a románok ellen eltekintett néhány sztárjátékosa meghívásától (Molnár, Vári, Kiss, Fodor, Biros, hogy csak az olimpiai bajnokokat említsük), és így szemrevételezhetett olyanokat, akik eleddig kevesebb lehetőséget kaptak, vagy éppen első ízben húzhatták fejükre a HUN feliratú sapkát. Ezt követően egymás közötti játék szerepelt a programban – kapitányunk közben árgus szemekkel figyelt. Erre legközelebb két hét múlva lesz lehetősége, amikor újra "kölcsönkapja” kollégáitól kiválasztottjait.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK