FONTOS


 

Tóth Gyula a férficsapat mellett dolgozik
Szentesi munkás napok

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Kozák János, Nemzeti Sport 2003.08.21
--------------------------------------------------------------------------------

A Kontavill-Szentes pólósai az elmúlt évi, majdnem gyászosra sikeredett szereplés után komoly erőfeszítésekkel igyekeznek visszatérni a nemesebb hagyományokhoz.

A legnagyobb erősítés Tóth Gyula visszatérése, akinek személye máris garancia a maximális munkára és a nézőcsalogató produktumra. Persze mindez játékosok nélkül nem megy, így hát Horváth Tamás és Szabó Nándor távozása után máris hozzáláttak a csapat erősítéséhez. Zentai Tamás hazaigazolt az Újpestről, Berki és Kiss István visszatértek Svájcból. Ismét beszállt Pelei Csaba, újra Szentesen játszik az ukrán Kamaneckij, sőt, vele együtt egy tehetséges védő is a Kurca partjára költözött, Lavisenszkij személyében.

A kapuban a fiatalÚjházi mellett Hormai igyekszik bizonyítani. A Komlósi János, Tóth Gyula páros elégedett az eddigi munkával, azt nem tudják, mindez hányadik helyre lesz elegendő, de abban mindketten biztosak, hogy egy csapatnak sem lesz a tavalyihoz hasonló könnyű mérkőzése a Kurca-parti városban.

Közben a bronzérmes női csapat sem tétlenkedik – itt az a legnagyobb újság, hogy újra a régi szponzor, a Hungerit áll a lányok mögött. Pengő László edző irányításával napi két edzéssel készülnek a hölgyek. Arató ugyan abbahagyta, de új arcokat is látni: a BVSC-ből Szentesre igazolt a válogatott keret Tóth Andrea és Hőnig Ágnes, a többiek is mind itt vannak. Cél a dobogó és egy jó LEN-kupa szereplés.
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2003

KÉPEK

  

 
LINKEK