FONTOS


 

Vb-selejtező előtt. Formiconi kihirdette az olasz férfikeretet
Három athéni hiányzik

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: SZG, Nemzeti Sport 2005.01.03
--------------------------------------------------------------------------------

A kedden kezdődő világbajnoki selejtező előtt a szlovéniai Tristar-kupán vett részt az olasz férfi vízilabda-válogatott, amely veretlenül végzett a négycsapatos viadal élén.


Formiconi három helyen változtatott az athéni sikercsapaton
forrás: NSO
Az élesítést szolgáló három találkozó után megnevezte 13 játékosát az új szövetségi kapitány, Pierluigi Formiconi. Az olimpián csak nyolcadik settebellót nem verték szét, első lépésben három helyen változtatott a nőkkel olimpiai aranyat nyerő szakember. Az Athénban jártak közül Roberto Calcaterra, Silipo és a Brescia kapusa, Gerini nem vehet részt az imperiai kvalifikáción, helyettük a hálóőr Violettiben, valamint Mangiantében és Di Costanzóban bízik Formiconi. Az állandóságot Tempesti, Postiglione, Binchi, Buonocore, Fiorentini, Angelini, Felugo, Alessandro Calcaterra, Rath, Bencivenga képviseli. A csak kis részben átalakított együttesben hatan képviselik a bajnok Posillipót, hárman-hárman a Bresciát és a Pro Reccót, Rath pedig a Savonát.

TRISTAR-KUPA
Nemzetközi férfitorna, Kranj (Szlovénia). 3. játéknap: Olaszország-Franciaország 15-5, Herceg Novi (szerb-montenegrói)-Szlovénia 12-4. A végeredmény: 1. Olaszország 9 pont (30-14), 2. Herceg Novi 6 (27-15), 3. Szlovénia 3 (20-29), 4. Franciaország 0 (18-37)
Férfi válogatott
Női válogatott
VÍZILABDA.2005

KÉPEK

  

 
LINKEK