FONTOS


 

Egy hét múlva Fodor KEK-győztes lehet
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Kiss Zsuzsanna, Blikk
--------------------------------------------------------------------------------

Ha minden jól alakul, Fodor Rajmund alig egy hét múlva KEK-győztes lesz. Az olimpiai és Európa-bajnok, Világkupa-győztes vízilabdázó vasárnap csapatával, a Florentiával a Barcelona ellen játszik a KEK-döntő visszavágóján. Az első meccset Rajmundék nyerték 11-5-re.


- Még nem nyertem európai kupát. Remélem, amikor hétfőn hazaérkezem, már KEK-győztes leszek - mondta Fodor, aki kisebb körutazással tér vissza Budapestre, a háromhónapos válogatott összetartásra. Barcelonából előbb Firenzébe megy a csapattal, rövid ebéd után indul vissza a repülőtérre, ahonnan Frankfurt érintésével landol a magyar fővárosban. Egyébként élvezi a tavasz minden pillanatát. Szabadidejében szívesen kirándul Toscana megyében, persze a nagy kedvenc második otthona, Firenze.

Nemrég moziban is járt. Az elsők között látta a Hannibál című filmet, amely jelentős részét Firenzében rögzítették.

- Mivel a belvárosban lakom, nap mint nap arra közlekedtem, ahol forgattak. Tavaly februártól május végéig nagy felfordulás uralkodott a városban. Érdekes volt látni, hogy dolgozik egy stáb.

Rajmund eljátszott a gondolattal, szerepelne-e filmben. Mint mondta, ha tetszenének a róla készült próbafelvételek, szívesen tenne kisebb kirándulást a mozi világába. Persze ez csak játék, egyelőre a vízilabda a legfontosabb az életében. Elég csak a júniusi Európa-bajnokságra gondolni.
Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Fodor Rajmund