FONTOS


 

Töltött káposztából belakmározott, a bejgli karácsonyig várhat
Molnár doktornak bekötik a fejét

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Szegedi Ircsi, A színes Sport 2001.10.09
--------------------------------------------------------------------------------

Nemcsak a vízilabdás gyökerek, hanem a család is a Tiszaparthoz köti dr. Molnár Tamást. A família régóta az ő szabadidejéhez igazítja a családi összejöveteleket.

Papája, a szegedi vízilabda-mérkőzések elfogult drukkere - hiszen a szülők minden hazai meccsre kijárnak -, nehéz helyzetbe került, mert a helyi csapatot és Tamást egyaránt a szívén viseli. A fiú már az Újpestben együtt pólózott Birossal, aki szinte családtagnak számít, hiszen Horvátországba is ketten jártak ki, s az anyukáját már ő is mamának szólította. Nem kis öröm újra a régi medencében látni Honvéd-színekben a srácokat a Szeged elleni mecs- csen. Duplán ünnepi volt az alkalom.

- Édesapám hatvanéves, a születésnapját ünnepeltük, igaz, az én kedvencemmel, a töltött káposztával, amit a mamám tud a legfinomabban elkészíteni. A másik favorit kajával, a mákos bejglivel azonban meg kell várnom a karácsonyt - mondja Molnár.

Nem titokzatoskodó a magánéletéről. Elmondta, Gujdár Noémivel nyolc éve járnak együtt, még az egyetemen jöttek össze. Eljegyezték egymást és a tavasz végére vagy a nyár elejére tervezik az esküvőt.


A fehér sapkás Molnár az Eb-n igyekszik lerázni magáról az orosz bekket

- Akkorát szerveznek az örömanyák, amekkorát akarnak, ebbe nem szólok bele.

Gujdár Judit menyasszonyi szalonjából biztosítja lányának álmai ruháját a meghitt alkalomra. Így rokonságba kerül Gujdár Sándorral, a magyar foci egykori legendás válogatott kapusával.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Molnár Tamás