FONTOS


 

Sportdiplomata lehet
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Szegedi Ircsi, A színes Sport 2001.10.11
--------------------------------------------------------------------------------

Szegeden játszott bajnokit a Honvéd színeiben dr. Molnár Tamás olimpiai bajnok vízilabdázónk, aki egykori nevelőegyesülete ellen szállt vízbe. "Volt klubomból Törököt, Módot, Molnárt régóta ismerem - mondja Molnár. - A Szeged egy szinten van az Újpesttel, a Fradival, a BVSC-vel. Akár dobogón is végezhet, de a négy közé mindenképpen bejuthat."

Molnár három évre elkötelezte magát a fővárosi klubhoz. Jelenleg EU-s jogi képzésben részesül, és egyetemi szakvizsgára is készül. A későbbiekben a sportdiplomata és a sportvezetői munkát közelebb érzi egyéniségéhez, mint az edzői mesterséget.

Nem tagadja, a korábbi időszakokkal összevetve most jól megfizeti őt a Honvéd.

- Az új Opel Vectrámat is ennek a szerződésnek köszönhetem.


Két olimpiai bajnok: Biros (balról) és Molnár

Nem titok, korábbi kintlevőségei több millió forintra rúgtak. A két hazai tartozás fejében megvette a saját játékjogát. Külföldről még tartoznak neki, de majdcsak rendeződik a helyzet. Hozzáteszi, a Honvéd egyik támogatója, a Westel Magyarországon szeretné megrendezni a Bajnokok Ligája négyes döntőjét.

- Ha jó lesz a sorsolásunk, akkor a fináléba juthatunk. Akkor pedig biztosan megkapjuk a rendezést, hiszen a nyári Eb-t kiválóan megszervezte a szövetségünk. Hazai vízben pedig a Honvéd akár a végső BL-elsőséget is megszerezheti.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Molnár Tamás