FONTOS


 

Derekas küzdelem
Tét nélkül is nyernének

--------------------------------------------------------------------------------
forrás: Riskó Márton, A színes Sport 2002.04.04
--------------------------------------------------------------------------------

Derékfájdalmakkal bajlódik Molnár Tamás, a Honvéd-Domino férfi vízilabdacsapatának olimpiai bajnok centere. A sérülés nem annyira súlyos, hogy kihagyja a Becsej elleni Bajnokok Ligája mérkőzést. A továbbjutást illetően szerencsére nem kell aggódniuk a Honvéd-szurkolóknak, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a magyar együttes - az utolsó csoportmérkőzés eredményétől függetlenül - ott lesz a BL-elődöntőben. Molnár ígéri, ennek ellenére nem tekintik tét nélkülinek az április 13-i találkozót, mindenképpen nyerni akarnak.


Molnár (jobbra) újra nagy lesz

- Még a Dubrovnik elleni mérkőzés előtt kezdett el fájni a derekam, de szerencsére akkor is játszhattam injekció nélkül - mondta a válogatott játékos. - Azóta naponta ultrahangos és fizikoterápiás kezelésre járok, s reményeim szerint, a BL-meccsre százszázalékos állapotban leszek.

A tornatermi edzésekről két hétig hiányzott Molnár. Ezen a héten - igaz, csak óvatosan - már a tornateremben is edz, a vízben pedig mindent csinál a többiekkel. A Honvédnak egyébként nagy szüksége lesz Molnárra, hiszen a Becsej után három nagyon fontos bajnoki következik, az FTC, a BVSC és a Vasas ellen. Szerencsére a szintén olimpiai bajnok Kiss Gergő, valamint Jäger Gábor sérülése, illetve Kovács Olivér betegsége is szépen javul.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Molnár Tamás