FONTOS


 

Hullámzó Balaton tetején...
Vízi esküvő Tihany és Füred között
--------------------------------------------------------------------------------
forrás: JK, A színes sport 2001.05.17
--------------------------------------------------------------------------------

Nem tud elszakadni éltető elemétől, a víztől Szécsi Zoltán. Kétségtelen, ideje jó részét valamelyik medencében tölti, lévén a BVSC és a pólóválogatott kapusa, s any-nyira megszokta ezt az elemet, hogy esküvőjét is vízen tartja. A hét végén egy hajón, Füred és Tihany között, a hullámzó Balaton tetején mondja ki a boldogító igent párjával.

Nem egészen pillanatnyi ötlettől vezérelve döntöttek a hajós szertartás mellett. Jövendőbelije füredi lány, így szinte természetesnek tűnik ez a megoldás.

- Valami különlegeset szerettünk volna - mondja Szécsi Zoltán. - Talán ez a hajókázás, mind nekünk, mind a vendégseregnek emlékezetes lesz. Igaz, mindössze egy óráig tart a vízi szertartás, utána már szárazföldön látjuk vendégül a násznépet.


Szabad a csók

Jövendőbelijével, Kovács Zsuzsannával két éve ismerik egymást, így igazán nem lehet rájuk fogni, hogy elkapkodták a menyegzőt. A fiatal PR-menedzsernek nem sok köze volt a sporthoz, igaz, a kapussal való kapcsolata után már lelkes vízilabda-szurkoló lett.

- Természetesen ott lesznek klub- és válogatottbeli társaim is, legalábbis azok, akik nem szerepelnek a Bajnokok Ligája döntőjében. Szolid ünneplést tervezünk, annál is inkább, mert vészesen közeledik a budapesti Európa-bajnokság, csak módjával szabad kirúgni a hámból.

Férfi válogatott
VÍZILABDA

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Szécsi Zoltán