FONTOS


 

Fitness: 6. Ms. Fitness Hungary '99 Alexandra újból hódított

A három év után ismét Magyarországon versenyző, korábbi világ- és Európa-bajnok (1996) Béres Alexandra, valamint Csernák Endre végzett az élen a Budapest Kongresszusi Központ mintegy 1500 nézője előtt a kétnapos fitnesz-hétvége nyitóviadalain, a szombat este lapzártánk után befejeződött 6. Ms. Fitness Hungaryn, illetve az 1. FitnessMan Hungaryn.

A bajnoki címekért 14 hölgy és 10 férfi szállt harcba. Emelte a tétet, hogy a hölgyek küzdelmének -- amelyből két másik korábbi világbajnoknő, Kállai Ildikó és Gyurácz Eszter ezúttal hiányzott -- első két helyezettje a vasárnapi fitnesz Európa-bajnokságon, míg a férfi arany- és ezüstérmes a szintén vasárnapi FitnessMan Európa Grand Prix-n való szereplés jogát is kivívta.

A fitneszversenyek koreográfiájának megfelelően három próba állt a résztvevők előtt: először a bemutatkozással egybekötött estélyi ruhás, illetve elegáns megjelenés, majd a fürdőruhás bevonulás következett, végül az est fénypontja, az egyenként mintegy másfél perces szabadonválaszott gyakorlatok. Mindkét nem képviselői kifejezetten színvonalas, lendületes produkciókat mutattak be, a zsűri pedig a könnyedséget és a versenyzők egyéniségét értékelte.

6. Ms. Fitness Hungary '99, Budapest Kongresszusi Központ
Nők: 1. Béres Alexandra 173.85 pont, 2. Kordé 166.35, 3. Oláh 164.30

1. FitnessMan Hungary '99
Férfiak: 1. Csernák Endre 167.00, 2. Fazekas 162.30, 3. Boros 156.65
SPORTOLÓ

  

 
KÉPEK

  mosoly

 
LINKEK