FONTOS


 

Katus Attila
Katus Attila

25 éves, Kos.
A "Magne-B 6" aerobik-csapat tagjaként kétszeres Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes. A trió - Attila, a bátyja, Tamás és Szentgyörgyi Rómeó - a világranglista élén áll.
Ördögök, Börtöntöltelékek, Afrikai harcosok, A három testőr és ...
Sosem érik be "közönséges" aerobikgyakorlattal: minden évben más témát dolgoznak fel, melyhez a zenét is maguk választják. A koreográfiát brazil edzőjükkel - egykori világbajnok versenyzőtársukkal - együtt készítik. Attila mindent elkövet, hogy rövid színpadi két percükre sokáig emlékezzenek a nézők. Nem árulja el, milyen alakban jelennek meg legközelebb. Titokzatosan mosolyog ...
Az aerobik jó buli.
Attila szerint a lányok nemcsak a kilóikat, hanem a szívüket is elveszíthetik az aerobikedzésen: jó zene szól, a fiúk-lányok együtt versenyeznek. Attilát sokáig kísérték furcsálkodó pillantások, amiért a nőiesnek tartott aerobikot választotta. Ám nemzetküzi eredményei elsöpörték a hazai előítéleteket.
A rajongók nem ismernek lehetetlent.
Verseny végén berohannak a lányok, gratulációk, fényképézkedés. Attila nem tud ellenállni a szívből jövő, őszinte kéréseknek. De azért az egyik kitartó rajongója már túlzásba viszi. Mindenhová követi, és nem veszi észre, hogy hiába pedáloz. Attila ugyanis fülig szerelmes: úgy kezdődött, hogy kölcsönkért egy jegyzetet ... A szerelmesek napja óta ő és a lány elválaszthatatlanok.



Pécsi Sasok
a világbajnok férfi aerobic csapat tagjait 2001. augusztus 17-i adás vendégeiként köszönthette stúdiójában a Naprakész.





Katus Tamás


Katus Attila


Szentgyörgyi Rómeó
SPORTOLÓ

  férfi aerobik

 
KÉPEK

 

 
LINKEK