FONTOS


 

Mohamed Aida

Született: 1976.03.12., Budapest
Súly, magasság: 53 kg, 162 cm
Egyesülete: MTK
Edzője: Solti Antal
Nevelőedzője: Solti Antal
Versenyszám: tőr egyéni és csapat

Legjobb eredményei:
  • vb 2. egyéniben (1993)


Vásárlás előtt sokat vívódom

Órákat töltök a próbafülkében: fürdőruhából például legalább 3-4-et felpróbálok, mielőtt döntök. Ha Olaszországba utazunk versenyezni, mindig veszek magamnak valami szépet: már igazi törzshelyeim vannak. Legkedvesebb divattervezőim is olaszok: Versace és Armani. Bevallom, cipőmániás vagyok: gyűjteményem majdnem minden darabja olasz szerzemény.

A közepes sarkú, kicsit szögletes orrú, bokánál záródó cipő tetszik a legjobban. Mostanában kedvenc ruhadarabom egy fekete mellény, melyet magam horgoltam: testhez álló fehér pólóval és világoskék-fehér csíkos trapéznadrággal hordom. A fekete-fehér, oldalt felvágott, testhez simuló ruhámat is szeretem.

Edzésre mindig a barátomtól örökölt kék pólót veszem fel - természetesen nemcsak azért, mert a kék a kedvenc színem. Hosszú hajamat ilyenkor mindig össze kell fognom, de a páston kívül lazán leengedve, kicsit göndören hordom a legszívesebben, úgy, hogy nagy karika-fülbevalóm is érvényesüljön. A parfümök közül a friss gyümölcsillatúakat szeretem: sokáig Giót használtam, most a Hugo Boss a kedvencem. A barátom is szereti.

VÍVÁS

  BARCELONA 1992
  ATLANTA 1996
  SYDNEY 2000

 
KÉPEK

  
  Athén után 2004.09.01

  
  
  Angard, győztes mosoly

 
LINKEK