FONTOS


 

Egyetemi hétköznapok
Itthon készül az Eb-re Kovács Ági

------------------------------------------------------------
forrás: JK A színes Sport, 2002.05.10
------------------------------------------------------------

Valószínűleg szívesebben úszna száz hosszt Kovács Ági (képünkön), mintsem az újságírók kérdéseire válaszolna. Az Amerikából hazatért olimpiai bajnok mellúszó kissé fáradtan állta a sajtó rohamát tegnap. Megpróbálta a legjobb formáját hozni, de tízszer-tizenötször válaszolni egy-egy kérdésre, ez azért próbára teszi az embert. Nos, kiderült, máris készül az Európa-bajnokságra, s természetesen ezúttal is nyerni szeretne.

- Turi Györggyel dolgozom nap mint nap - mondta Kovács Ági. - Volt mesterem, Kiss László inkább a kapitányi teendőire összpontosít, nem túl gyakran találkozunk.

Az amerikai egyetemi életet már megszokta, annál is inkább, mert a Phoenixben is éppen eleget kell tanulnia. Az, hogy olimpiai bajnok, nem sok előnnyel jár.

- Az uszodában természetesen ismerik az eredményeimet, de arrafelé másként kezelik a bajnokokat. Igaz, néhány versenyen megkerestek az újságírók, adtam is néhány interjút, de azt nem lehet állítani, hogy túl sokat zaklatnak. De jobb így.

Itthon annál gyakrabban faggatják, a kollégák mostanában arra kíváncsiak, vajon ki lehet Kovács Ági barátja. Nos, ez egy darabig még titok marad, az érdekelt fél magánéletéről egyáltalán nem beszél. Talán igaza is van.

.

Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS

KÉPEK

  
  Újra itthon

 
LINKEK

  Kovács Ágnes