FONTOS


 

Még válogat az ajánlatok között
Marketinget szeretne tanulni a tengerentúlon

------------------------------------------------------------
forrás: SE, Nemzeti Sport 2001.02.21
------------------------------------------------------------

Kovács Ági jubilált, immár három hete edzőtáborozik a tengerentúlon, pontosabban Phoenixben. Az olimpiai bajnok programja nem túl változatos, edzés, angolnyelvóra, edzés némi tornatermi munkával megspékelve. Ági amúgy továbbra sem döntötte el, ősztől melyik tengerentúli egyetemen folytatja, egy biztos: ajánlatokban nincs hiány. Nem titok, a phoenixi egyetem is örömmel látná, de az igenlő válaszra nekik is várniuk kell. A hétszeres Európa-bajnok magyar klasszis még nem választott, azt viszont már tudja, milyen szakra iratkozik be.

-- Miután többekkel konzultáltam, a marketinget választottam. Sokrétű, izgalmas terület -- mondja Kovács Ági, aki úgy tartja, jó ötlet volt a phoenixi edzőtáborozás. -- Rengeteget gyakorolom a fordulókat és a rajtot, sokszor az edzések végén is a vízben maradok.

Amúgy a várost már sikerült bejárnia, sőt a Phoenix környéki tavakat is látta már, de mindenképpen szeretne eljutni a Grand Canonhoz. Mivel március harmincadikáig tréningezik a tengerentúlon, talán ez az utazás is belefér majd az idejébe. A világbajnok bár remekül érzi magát, azért már jönne haza.

-- Az túlzás, hogy gyötör a honvágy, de már jó lenne otthon lenni. A mamám rántott csirkéje például nagyon hiányzik -- folytatta olimpiai bajnokunk, aki nem tart attól, hogy a phoenixi napok után gondja támad a más jellegű hazai edzésekkel.

-- Volt már olyan, hogy később kezdtem a munkát, mint a többiek, mégis behoztam a lemaradást. Most viszont edzek, bár az kétségtelen, kevesebbet, mint otthon. Egyszóval, nem aggódom, biztos vagyok abban, hogy az itt töltött napok csakis jótékony hatással lesznek a felkészülésemre -- összegzett Kovács Ági.

Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Kovács Ágnes