FONTOS


 

Risztov Éva: úszik és vezet
------------------------------------------------------------
forrás: SE, Nemzeti Sport 2003.03.12
------------------------------------------------------------


Risztov: Az edzéseredményeim biztatóak
Megjöttek. A 36 Celsius-fokos melegből a budapesti kora tavaszba csöppentek. A Turi György vezette úszóválogatottról van szó, amely két hétig edzőtáborozott Dél-Afrikában. Risztov Éva is immár itthon falja a hosszokat, és tartja: tökéletes körülmények között dolgozhattak Afrika csücskében.

"Minden tekintetben remek edzőtáboron vagyunk túl, én is csak azt mondhatom: idális helyszínen tréningezhettünk. Az edzéseredményeim biztatóak, remélem, alig két hét múlva, a budapesti felkészülési versenyen mindez majd az időeredményeimen is érződik. Mivel tavaly a berlini nagymedencés Európa-bajnokságon érmet nyertem, nem kell szintidőt úsznom a barcelonai vébére, ám ez egyáltalán nem kényelmesít el, így már ebben a hónapban szeretnék kiemelkedő időket úszni” – vélekedett Risztov, akire csütörtökön nagy nap virrad, átveheti a jogosítványát.

"Sikeresen vizsgáztam, péntektől már autóval megyek edzésre. De nem kell félni, szerintem elég jól vezetek, így az se aggódjon, aki kora reggel a Körúton vagy az Üllői úton találkozik velem” – összegzett a háromszoros rövid pályás Európa-bajnok.
Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Risztov Éva