FONTOS


 

Rózsa: "Szóban már megállapodtam Gyárfással"
Pénteken Miskolcon (!) edzett az olimpiai bajnok
------------------------------------------------------------
forrás: Sal Endre, Nemzeti Sport
------------------------------------------------------------

Nagyot néztek a miskolci uszodában pénteken, a medencében ugyanis Rózsa Norbert rótta a hosszokat. Volt, aki már azt is tudni vélte, ez mindig így lesz, és Rózsa a Miskolci Vízműveknél folytatja a pályafutását. Persze, erről szó sincs, az viszont még tényleg kérdéses, hogy a Sport-Plusz-OTP SE, vagy a Bp. Honvéd tagjaként szerepel-e a jövőben. Amúgy a miskolci tréningnek is megvan az oka. Rózsa a miskolci Közgazdaságtudományi Egyetem hallagtója levelező tagozaton, és a konzultációk miatt egy-két napra rendszeresen Miskolcra kell utaznia - edzést pedig nem mulaszthat.

De visszatérve a klubkérdéshez: már biztos, hogy a honvédos Nagy József keze alatt úszik a jövőben, csak még az nem dőlt el, hogy melyik klubban. Kunszt Gábor, a Bp. Honvéd elnöke nem titkolja, szeretnék leigazolni az olimpiai bajnokot, március 15-ig adott saját maguknak időt arra, hogy előteremtsék az anyagi hátteret. Ám lehet, hogy hiába erőlködnek, Rózsa Norbert ugyanis a Sport-Plusz-OTP SE felé tart.

- Nem titok, szóban már megállapodtam Gyárfás Tamással, a Sport-Plusz-OTP SE elnökével. Előnyös feltételeket kínált, így valószínű, hogy április elseje után is náluk folytatom a pályafutásomat. - mondta Rózsa Norbert. - Azt sem hallgatom el, a korábbinál is kedvezőbb szerződést köthetek.
- A Bp.Honvéd, ezek szerint, már feleslegesen igyekszik?
- Tudom, hogy szeretnének leigazolni, de sokáig már nem várhatok. Edzenem kell, ehhez pedig nyugodt körülmények, biztos háttér szükséges.
- Attól nem tart, hogy a Sport-Plusz-OTP SE versenyzőjeként gondjai lehetnek azzal, hogy a Honvéd Tüzér utcai bázisán tréningezik?
- Sok mindent tisztázni kell, remélem, ebben az esetben sikerül korrekt megállapodást kötnöm a Honvéddal.
Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Rózsa Norbert