FONTOS


 

Magaslati feltöltődés
Irány Olaszország!

Utaznak az úszók. Szombattól két hétig Olaszországba, pontosabban a háromezer-háromszáz méter magasan található Val Senalesben edzőtáborozik a hét versenyzőből álló küldöttség.

A magaslati napok során úszás, erőfejlesztés és kikapcsolódásképpen sízés szerepel majd a programban. A válogatottal tart az olimpiai bajnok Kovács Ágnes, de ott lesz Risztov Éva, Ferenczy Orsolya, Kovács Krisztina, Güttler Károly, Bodrogi Viktor, valamint Flaskay Mihály is.

A csapatvezető sem akárki, a négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás vezeti majd a küldöttséget. Természetesen Turi György, a Bp. Spartacus vezetőedzője - többek között Kovács Ági és Güttler felkészítője - is edzőtáborba vonul. A tréner nem titkolja, sokat vár a sízéssel megspékelt olaszországi napoktól: "Remélem, kellőképpen feltöltődnek lelkileg a versenyzők. Erre nagy szükség van, hogy később el tudják viselni a komolyabb munkával járó terhelést."

Buszra szállt szombaton Vízi Csaba, Bodrogi Viktor edzője és Baranyai István, a válogatott gyúrója is. Gyanítható, az utóbbi szakember munkájára is nagy szükség lesz...

Nemzeti Sport, , 2001.01.06

Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS.2001

KÉPEK

 

 
LINKEK

  ÚSZÁS.2001